Home / Afvallen / Zo eet je gemakkelijk 500 minder calorieën per dag!
eieren

Zo eet je gemakkelijk 500 minder calorieën per dag!

Wat zijn jou goede voornemens voor dit jaar? Ik durf te wedden dat minder vet eten en afvallen er tussen staat! Om gewicht te verliezen moeten er minder calorieën binnen komen dan je verbrandt.  Om een halve kilo per week af te vallen zul je 3500 calorieën, of 500 calorieën per dag moeten minderen. Hier zijn een aantal makkelijke stappen om die 500 calorieën vaarwel te zeggen.

Wij adviseren Vitadis te gebruiken bij het beginnen met afvallen vanwege de goede ervaringen en snelle resultaten.

1. Eieren als ontbijt zorgt voor minder calorieën

Eieren eten is een goede stap om minder calorieën te eten. Iemand die eieren eet als ontbijt eet gemiddeld 400 calorieën minder dan iemand die geen eieren eet. Eieren zitten vol proteïne, zink, vitamine A D en E waardoor je langer het gevoel hebt ‘vol te zitten’. Hierdoor zul je minder snel trek hebben in iets anders na het ontbijt.

GARD Pro Not Registered
eieren

2. Minder calorieën in je frisdrank

Frisdrank gaat helaas niet helpen met afslanken. Er is wel goed nieuws: als je mindert met het drinken van frisdrank kun je je eerste calorie post afstrepen! Een glas cola bevat meer dan 100 calorieën. Door minder of geen frisdrank te drinken kun je dus makkelijk 200/300 calorieën per dag minderen. Je kunt je glas cola beter vervangen door gezonde sappen of smoothies.

3. Eet niet voor de tv

Het is al vaak bewezen hoe slecht eten voor de tv is. Het kan zo’n 300 calorieën per dag schelen. Mensen die voor de tv eten zijn afgeleid en niet met eten bezig, hierdoor eet je onbewust vaak veel meer dan je doorhebt. Dit geldt niet alleen op dat moment maar ook later op de dag!

4. Verbrand calorieën met buikspieroefeningen

Als je dagelijks je buikspieren traint zul je makkelijk calorieën verbranden. Door een kwartier buikspieroefeningen te toen verlies je zo’n 150 calorieën, Zeker de moeite waard dus!

Makkelijk en goedkoop 3-6 kilo afvallen in 2 weken dankzij de juiste voeding.

Voor mensen die snel resultaat willen zien zonder een streng dieet raden we altijd aan om met Vitadis te beginnen. Dit programma  is een van de meest gewaardeerde afslank methodes onder onze lezers.

Bij Vitadis ontvang je binnen 1 werkdag een compleet pakket met 40 maaltijden, gratis coaching, meer dan 200 recepten en speciaal account om 3-6 kilo af te vallen binnen 2 weken door gezonde en lekkere maaltijden te eten.

Het complete programma kost over de 2 weken gemiddeld €3,70 per dag. Omdat gezond eten niet duur hoeft te zijn. Wij hebben het geprobeert met vervluffende resultaten. Binnenkort leest u hier het volledige review over Vitadis.

Vitadis Uitproberen

Bekijk ook

Lezersvraag: “Mijn buikvet gaat niet weg, kunnen jullie helpen?”

Via de e-mail en onze facebookpagina krijgen we regelmatig vragen van lezers die vastlopen met ...

Geef een reactie