Home / Afvallen / Waarom jij nog steeds geen strakke buik hebt!
afvallen buik

Waarom jij nog steeds geen strakke buik hebt!

Dagelijks ontvangt de redactie van buikspierentraining.nl tientallen emails van onze trouwe bezoekers. ”Ik train 3 dagen in de week en voer de buikspieroefeningen perfect uit. Waarom heb ik nog steeds geen strakke buik?”. Het antwoord is simpel: Gezonde voeding. Zonder een gezonde voeding zullen je harde uren in de sportschool weinig effect hebben.

GARD Pro Not Registered
In dit artikel lees je waarom enkel beweging niet veel effect heeft en wat je kunt doen om jou doel te bereiken!

Waarom gezonde voeding?

Met enkel buikspieroefeningen lukt het niet om voor goed van je buikvet af te komen. Een gezond eetpatroon is minstens net zo belangrijk als beweging. Als jij dagelijks in de sportschool te vinden bent maar vervolgens veel koolhydraten en verborgen suikers eet zul je weinig tot geen verschil gaan zien. Zodra je kiest voor gezonde eiwitten en vetten in combinatie met de juiste beweging zul je snel resultaten boeken.

Hoe eet je gezonder?

Een gezonde voeding hoeft niet te betekenen dat je een streng dieet moet volgen en je jezelf moet verhongeren. In tegendeel, als je kiest voor gezonde snacks kun je gewoon eten wanneer je zin hebt. Gezonde snacks bevatten weinig calorieën en zullen niet snel in buikvet worden omgezet. Daarnaast is de nieuwe manier van calorieën tellen een echte aanrader.

Makkelijk zelf een gezonde maaltijd op tafel zetten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. We hebben talloze boeken gelezen over gezonde voeding en gezonde recepten. Deze 3 boeken bevatten ronduit de beste informatie en recepten welke je makkelijk zelf op tafel kunt zetten:

101 Paleo recepten

De recepten in dit boek zijn speciaal samengesteld om vetverbranding te stimuleren. Elk recept bevat precies de ingrediënten die jij nodig hebt om buikvet de verbranden. Wij vinden dit boek een echte aanrader omdat het heel veel recepten bevat voor verschillende maaltijden (ontbijt, lunch etc). Daarnaast zijn paleo recepten al jaren bekend door de vet-verbrandende werking. Een echte aanrader dus.

101 Paleo recepten bekijken

7X7 Afslank receptenboek

Dit boek is naast een heel goed receptenboek ook een ware bijbel op het gebied van gezonde voeding. Het bevat veel tips en informatie over gezonde voeding. Volgens het boek zul je per week 2 kilo afvallen. Lukt dit niet dan geeft de auteur je geld terug. Voor ons was dit een goede reden om het te proberen en met succes. Tot de dag van vandaag gebruik ik dagelijks recepten en tips uit dit boek van Jasper Alblas.

7X7 Afslank receptenboek bekijken

Conclusie

Als je kiest voor de juiste voeding in combinatie met de juiste buikspieroefeningen of kettlebell oefeningen en een goed schema dan zal afvallen bijna vanzelf gaan. Je zult merken dat een combinatie van gezonde voeding en genoeg beweging elkaar enorm versterken en dat je snel verschil ziet op de weegschaal.

 

Bekijk ook

Lezersvraag: “Mijn buikvet gaat niet weg, kunnen jullie helpen?”

Via de e-mail en onze facebookpagina krijgen we regelmatig vragen van lezers die vastlopen met ...

Geef een reactie