Home / Afvallen / Review: Vitadis Slanker Leven plan (60% korting)
Review Vitadis Slanker Leven

Review: Vitadis Slanker Leven plan (60% korting)

Gezond afvallen is erg lastig. Het is daarom af en toe fijn om een gezond dieet aan te kunnen vullen met producten die specifiek zijn gemaakt om af te vallen. Zo zorg je er voor dat je voldoende eiwitten, vitaminen en mineralen binnen krijgt. Vooral als je buikvet wil verbranden is het nodig om op je voeding te letten omdat je er met alleen oefeningen niet gaat komen. Een product wat wij onlangs hebben geprobeerd is het Vitadis Slanker Leven plan. Deze review beschrijft onze ervaringen met dit pakket en biedt jou een aantal eenvoudige tips om hier mee te starten.

Vitadis Slanker Leven Plan: Ontvang nu tijdelijk 60% korting op het Vitadis Slanker Leven plan fase 1 en begin met afvallen.

Een review over de inhoud van het Vitadis Slanker Leven Plan

Belangrijk bij het schrijven van een review van een product is om exact te weten wat je krijgt en of dit de moeite en het geld waard is.

De inhoudt van get fysieke pakket bestaat uit de volgende items:

 • Een beker om je eiwitshakes te mixen
 • Een assortiment van 30 eiwitrijke producten (repen, shakes, desserts, snacks etc.)
 • Een online programma om je te helpen het plan te volgen
 • Een self-test voor vetverbranding (ketostick)
 • Vitadis L-Carniture vettransporteur tabletten

Om je te helpen met het bereiken van je afslank doelstellingen krijg je ook een aantal digitale producten. Dit in combinatie met de fysieke producten zorgt bij ons voor een positieve review van het Vitadis Slanker Leven plan. De content is namelijk erg waardevol als je graag wilt afvallen. Je kunt dit namelijk blijven gebruiken nadat je de eiwitrepen en snacks hebt opgegeten. In aanvulling op het bovenstaande lijstje krijg je de volgende digitale producten ook direct tot je beschikking:

 • Het ebook ‘Slanker leven’
 • Een ebook met 202 recepten waarvan 35 voor het ontbijt, 72 voor de lunch en 95 voor het avondeten. Deze vinden wij vooral erg goed!
 • Het ebook genaamd ‘In 15 Minuten Fit deel 1’ en ‘In 25 Minuten Fit deel 2’
 • Een Vitadis online account, waarbij je de coaches van Vitadis om advies kunt vragen door middel van een chat functie.

Vitadis slanker leven

Het Vitadis Slanker Leven plan zelf schrijft een erg intensieve eerste fase voor om op korte termijn veel af te vallen. Nu kan je hier aan houden als je binnen 1,5 week echt een aantal kilo’s kwijt moet, maar wij zijn minder enthousiast over deze aanpak. Je verliest om deze manier namelijk ook erg veel vocht en dat is op langere termijn niet houdbaar en ook zeker niet gezond. Probeer met behulp van dit pakket vooral een stukje inspiratie op te doen over hoe je op structurele wijze gezond kunt eten en het aantal koolhydraten wat je eet te verminderen.

Niet geheel onbelangrijk. Hoe smaken de producten eigenlijk? En zijn de recepten een beetje te eten? Hoewel iedereen een andere smaak heeft waren wij eigenlijk best positief. Niet veel  eiwitproducten zijn bijzonder lekker en sommige smaken zelfs bijzonder slecht maar in dit pakket waren vooral de eiwitrepen erg lekker (muesli choco caramel was onze favoriet). De recepten zelf wisselen een beetje, maar dit hou je eigenlijk altijd. Wij hebben in ieder geval een aantal recepten gevonden die we nog steeds met regelmaat voorbereiden.

Vitadis Slanker Leven plan en sporten

Diëtisten geven aan dat je maximaal 1,5 kilo per week af kunt vallen met een gezond dieet en veel sporten. Uiteindelijk komt het neer op je uithoudingsvermogen en discipline om een bepaald dieet en schema vol te houden. Het Vitadis Slanker Leven plan geeft zelf dat sport niet nodig is. Wij geloven hier zelf minder is. Sport in combinatie met gezonde voeding is wat jouw gaat helpen om je doelstellingen te bereiken. Nu hoef je niet 6 keer per week in de sportschool te staan maar zorg dat je minimaal 3 keer per week 45-60 minuten aan beweging krijgt. Simpele tips om aan deze 3 x 45 min beweging te komen?

 • Doe thuis buikspieroefeningen
 • Doe vaker korte sets met oefeningen zoals squats, burpees of de plank (bijvoorbeeld iedere ochtend voor het douchen 100 squats heb je al in een paar minuten gedaan)
 • Probeer tijdens het werk wat vaker de trap te nemen (met veel korte sessies van 5-10 minuten kom je ook aan de 45-60 min beweging)

Vooral als je ook wat vaker sport heb je een stukje aanvulling nodig op je huidige dieet. Nu zijn wij zelf niet enorm voorstander van het vervangen van alle maaltijden met de inhoud van het Vitadis Slanker Leven plan, maar wel van een aanpak waar je met regelmaat de producten gebruikt als snack tussendoor of in plaats van een van de maaltijden. Zo doe je ook wat langer met het pakket en wordt het een stuk goedkoper om dit te gebruiken.

Reviews van andere gebruikers over het Vitadis Slanker Leven plan

Zelf vinden we het een goed pakket, maar wat vinden andere mensen die dit plan hebben geprobeerd? We hebben tot nu toe eigenlijk zeer goede feedback ontvangen over het Vitadis Slanker Leven plan via de lezers van buikspierentraining.nl. Vooral in combinatie met het Cambridge dieet levert dit voor onze gebruikers er goede feedback op. Zie ook de score van het Vitadis Slanker Leven plan op Kiyoh (onafhankelijke review website):

Vitadis slanker leven review

Vitadis Slanker Leven plan kopen

Het is niet een bepaald goedkoop pakket vinden wij.  Het Vitadis Slanker Leven plan fase 1 gaat je 87 euro kosten en daar doe je eigenlijk maar 10 dagen mee als je het aantal snacks wegwerkt wat het programma ook daadwerkelijk voorschrijft.  Ons advies zou ook zijn om hier wat langer mee te doen. Je krijgt wel een vrij breed assortiment aan verschillende recepten voor ontbijt, lunch en diner. Daar heb je in ieder geval langer plezier van. Het aantal snacks kan je ook wat meer verspreiden, zo gaat de smaak niet snel vervelen en doe je wat langer met 1 pakket.

Wil jij beginnen met afslanken en sluit het bovenstaande plan aan bij jouw aanpak? Maak dan nu gebruik van de tijdelijke kortingsactie:

Vitadis Slanker Leven Plan: Ontvang nu tijdelijk 60% korting op het Vitadis Slanker Leven plan fase 1 en begin met afvallen.
Gezond afvallen is erg lastig. Het is daarom af en toe fijn om een gezond dieet aan te kunnen vullen met producten die specifiek zijn gemaakt om af te vallen. Zo zorg je er voor dat je voldoende eiwitten, vitaminen en mineralen binnen krijgt. Vooral als je buikvet wil verbranden…

Vitadis Slanker Leven plan

Kwaliteit/effectiviteit - 9.3
Smaak - 9.1
Prijs - 7.8

8.7

Uitstekend

Duizenden gebruikers gingen je voor. Wil je snel afvallen? Dan is het Vitadis Slanker Leven plan een echter aanrader!

Bekijken
User Rating: 4.8 ( 1 votes)
9

Geef een reactie

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.