Home / Afvallen / Calorieën Verbranden met super foods
calorieen verbranden met eten

Calorieën Verbranden met super foods

Calorieën verbranden met eten is eigenlijk heel simpel. Er zijn heel veel gerechten en producten die je helpen gewicht te verliezen en calorieën te verbranden. Probeer ze toe te voegen aan de dagelijkse maaltijden of tussendoortjes en ervaar hoe deze super foods jou helpen om je gezond te voelen! Hier vind je nog meer super foods.

1. Grapefruit

calorieen verbranden met etenDe grapefruit helpen  de stofwisseling te versnellen en verbranden veel calorieën. Door deze vrucht voel je je sneller vol met minder calorieën. Erg handig dus! De grapefruit zit ook nog eens vol met vitamine C. Je kan de grapefruit toevoegen aan salades, fruitsalades, smoothies en nog veel meer. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon uitpersen.

 

 

 2. Groene thee

Groene thee

Nog zo’n stofwisseling booster, groene thee! Groene thee is niet alleen erg lekker, het zit ook nog eens vol met anti-oxidanten. Door de versnelde stofwisseling is het drinken van groene thee een echte aanrader tijdens het afvallen. Dagelijks een kopje groene thee is goed te combineren met een dieet of een traininsschema

 3. Avocado

Avocado Avocado is een echte vet-killer. Het bevat onverzadigd vet dat wat je metabolisme verhoogt. De avocado beschermt de cellen die nodig zijn om na zware buikspieroefeningen te herstellen. Als dat al niet genoeg is om regelmatig een avocado toe te voegen aan je maaltijd dan zijn er nog meer voordelen: het verlaagt het cholesterol, verlaagt de kans op hart-en vaatziekten.

4. Omega-3

Omega-3Het is al langer bekend dat Omega-3 zeer gunstig is voor de stofwisseling. Het vetzuur in Omega-3 bepaalt hoe snel vet wordt verbrand. Omega-3 wordt niet door het lichaam aangemaakt. Gelukkig zijn er genoeg manieren om het binnen te krijgen. Omega-3 zit onder andere in Zalm, tonijn en haring. Je kunt natuurlijk ook kant-en-klare supplementen kopen, op die manier krijg je het met regelmaat binnen.

5. Hete pepers

Hete pepersAlle pepers en pittige dingen zorgen ervoor dat vet sneller verbrand. Pepers kunnen een goede aanvulling zijn op dagelijkse maaltijden omdat ze zeer weinig calorieën bevatten. Dit kunnen pepers zijn in een maaltijd tot tabasco saus. U bent gewaarschuwd!

 

 

Ongebruikelijke tips om snel van je buikvet af te komen en de platte buik te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan zal het boek van Glenn Goossens je helpen.

Glenn is al jaren een gecertificeerd voedingsexpert & personal trainer en heeft al duizenden vrouwen én mannen geholpen een strakke buik te krijgen én te behouden!

Bekijk de eenvoudige methode om snel buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

Calorieën verbranden

Bekijk ook

Lezersvraag: “Mijn buikvet gaat niet weg, kunnen jullie helpen?”

Via de e-mail en onze facebookpagina krijgen we regelmatig vragen van lezers die vastlopen met ...

Geef een reactie