Home / Afvallen / Afvallen met Shakes: Buikspieren Kweken met Eiwitshakes
afvallen met shakes

Afvallen met Shakes: Buikspieren Kweken met Eiwitshakes

Veel mensen vragen ons welke eiwitshakes het beste werken om een strakke buik te kweken en af te vallen. Is afvallen met shakes echt mogelijk? Het antwoord is ja! dit artikel lees je alles over verschillende eiwitshakes en hoe je sneller afslankt.

Hoe val je af dankzij een eiwitshake?

De meeste diëten zijn gebaseerd op eiwitrijk voedsel. Een voldoende inname van eiwitten zorgt er voor dat je gewicht kunt verliezen. De reden dat je afvalt door eiwitten is omdat het lichaam energie nodig heeft om de eiwitten de verteren. Als het lichaam hersteld van bijvoorbeeld buikspieroefeningen zorgen de eiwitten voor de opbouw van spierweefsel. Eiwitshakes zitten vol met: – je raad het al – Eiwitten! Door de shakes regelmatig te drinken kun je naast je normale maaltijden gezond afvallen en makkelijker spierweefsel opbouwen. Zo kun je shakes drinken na je buikspieroefeningen om spieren op te bouwen en je kunt shakes drinken op de rest van de dag om af te vallen en toch een vol gevoel te hebben.

Welke shake past bij mij?

Omdat afvallen met shakes steeds populairder worden zijn er veel verschillende producten op de markt. In grote lijnen bestaan er twee soorten shakes: Shakes om aan te komen en shakes om af te vallen. De shakes verschillen in opname en verteerbaarheid door het lichaam. Shakes om af te vallen bevatten bijna geen koolhydraten en zitten vol met gezonde eiwitten. Om af te vallen en een strakke buik te trainen is afslank eiwit of whey isolaat de beste keuze. Je kunt deze shakes in allerlei smaken kopen bij verschillende webshops. Een aantal voorbeelden zijn:

www.bodyenfitshop.nl

www.deonlinedrogist.nl

Wanneer en hoe vaak shakes drinken?

Als je een shake drinkt merk je dat je snel een vol gevoel hebt. Als je een shake drinkt voor een maaltijd eet je dus minder en is het makkelijker om af te vallen. Je kunt 3 a 4 shakes per dag drinken waardoor je de hele dag een lekker vol gevoel hebt. Daarnaast is het handig om na het sporten een shake te drinken zodat je lichaam spierweefsel aanmaakt voor jou sixpack!

Binnen 2 maanden afvallen bij je buik?

Afvallen volgens een duidelijk stappenplan? Anderen die werkten aan een platte buik maakten daarvoor gebruik van de Strakke Buik Bijbel van Glenn Goossens. Hij is gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. Vanuit die achtergrond hielp hij al duizenden vrouwen én mannen om af te vallen bij hun buik.

Hij gebruikt een effectieve methode om sneller buikspieren te trainen en vet te verliezen. Je kunt afvallen bij je buik dankzij een combinatie van training en de juiste voeding. Bij die training leer je de oefeningen op de juiste wijze uit te voeren.

Buikspier bijbel bekijken

Bekijk ook

Lezersvraag: “Mijn buikvet gaat niet weg, kunnen jullie helpen?”

Via de e-mail en onze facebookpagina krijgen we regelmatig vragen van lezers die vastlopen met ...

Geef een reactie